Om SvenskBygghandel

Svensk Bygghandel förmedlar Byggvaror och Byggmaterial i Sverige, under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter Verktyg, Byggvaror eller Byggmaterial utan att behöva besöka Sveriges alla byggmarknader, butiker eller siter online som säljer byggmaterial. Det ska räcka med en butik, SvenskBygghandel.se

Oavsett om du som kund söker efter en bästa verktyget eller billigaste Attefallshuset ska du finna allt här hos oss på Svenskghandel.se. Vi förmedlar inte bara virke och byggmaterial till huset utan har även flertalet guider inom renovering och att välja rätt byggmaterial.

Hos oss har vi mellan 20 000 till 30 000 unika produkter! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar, längder, färger etc. Kombinationen utav det gör att det i slutändan rör sig om 100 000 olika byggmaterial, verktyg och byggvaror.
Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA & Erbjudanden på ordinarie priser.

Information om SvenskBygghandel.se

Företagsinformation

SvenskBygghandel är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen.

Historia

SvenskBygghandel.se är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken SvenskBygghandel är resultatet utav att personer med bakrund inom Finans, utveckling och intresse utav Bygghandel beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de verktyg, Byggvaror eller Byggmaterial de kan söka efter, i ett och samma byggvaruhus. Tanken är att man inte ska behöva gå in på alla siter med byggmaterial, utan vi samlar ALLT hos Svenskbygghandel.se där vi uppdaterar produkter och priser dagligen.

Vårt mål

Vi på SvenskBygghandel.se har som mål att vara ledande inom förmedling utav Byggvaror, Byggmaterial & Verktyg som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris genom att jämföra byggvaror och dess priser på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden för Byggmaterial.

SvenskBygghandel.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon: 08-551 06 330

Mycket bra utbud

★★★★★
Snabb leverans! Tack
- Niklas

Trevliga Designers

★★★★★
Hittade det jag villa ha.
- Tommy

Tack för hjälpen

★★★★★
Rekommenderar. /Sandra
- Sandra
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram